Kielikylpykoripalloa

Tarjous kouluille kielikylpykoripallosta

Kajaanin Honka ry tarjoaa kouluille ja lukioille kielikylpykoripalloa. Koulutuksen pitää yhdysvaltalainen koripallovalmentaja Alex Tricoli.

Kielikylpykoripallossa koulutus pidetään englannin kielellä, ja opeteltava kieli on amerikan englanti. Kielikylpykoripallossa tutustutaan amerikkalaiseen kommukaatio- ja palloilukulttuuriin. Opetellaan pallopeleissä tarvittavaa perussanastoa.

Alex Tricoli pitämässä kielikylpykoripalloa Otanmäessä.

Koulutuksessa perehdytään koripallon taitoihin, oikea-aikaiseen liikkumiseen, kanssapelaajien kunnioittamisen, pallon hallintaan ja joukkuepelaamiseen.

Kielikylpykoripalloa Otanmäen koululaisille alkuvuodesta 2019,

Kielikylpykoripallo järjestetään koulun liikuntatiloissa, esimerkiksi liikuntatuntien yhteydessä ja edellytyksenä on osallistujien urheiluvarustus, mm. sisäliikuntakengät. Kielikylpykoripallossa kuljetaan joukkuepelien kasvupolkua eli opetellaan ryhmässä toimimista ja toisten huomioon ottamista.

Otanmäen nuorisoa kielikylpykoripallossa.

Referenssikohteita: Kielikylpykoripalloa on pidetty kaudella 2018-2019 mm. Paltamon lukiossa, Otanmäen yläkoulussa, Kajaanin Keskuskoulussa, Kajaanin Lyseossa, Ristijärven yläkoulussa, Sotkamon Tenetin koulussa.

Pyydä tarjous kielikylpykoripallosta: Alex Tricoli, puh. 0400 242 796, tai email: tricolifor3 (at) hotmail.com.